Hangon Perussuomalaisilla toistaiseksi 9 kuntavaaliehdokasta kuntavaaleihin 2021.

Ehdokasasettelu on onnistunut varsin hyvin. Olemme saaneet tähän asti 9 ehdokasta listoillemme. Nimet ovat tosin muuttuneet joiltain osin. Onneksemme olemme saaneet muutaman varsin loistavan naisehdokkaankin tuleviin vaaleihin, mutta vielä kun saataisiin pari nuoremman sukupolven edustajaa riveihimme, niin olisimme todella tyytyväisiä. Toivotamme edelleen kaikki poliittisesta toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi ja liittymään Perussuomalaisten paikallisyhdistykseen, mitä kautta sitten kyllä pääsee vaikuttamaan kunnan asioihin. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Ehdokkaamme vuoden 2021 kuntavaaleissa ovat: Pertti Ruuska, Tony Särs, Henrik Väisänen, Matti Rantanen, Katja Liettyä, Päivi Heinonen, Kai Kankaristo, Marko Niemi (sit), Carl- Gustav Hougberg (sit).

Kuntavaalit pidetään 18.04.2021. Uskon että, Perussuomalaiset saavat valtakunnan laajuisesti jälleen hyvän kannatuksen, niin kuin mitä mielipidetiedustelut tällä hetkellä antavat odottaa. Näin myös Hangossa. Käykää äänestämässä ja pitäkää huolta siitä, että myös läheisenne ja kaverinne käyvät äänestämässä. Äänestysvilkkaudessa on Hangossa paljon toivomisen varaa. On myös hyvä muistaa, että vain äänestämällä voit odottaa saavasi sitä mitä tilaat.

terv. Pertti Ruuska

Hangon Perussuomalaiset Ry (pj.)

Kirjoitettu 22.1.2021

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa